Üs isch wichtig, qualitativ hochschtehendi Rohstoff z’verwände, wenn immer müglech, verzichte mir uf Fertigprodukt. Üsi Chuchi isch früsch, sesonal u d’Produkt si houptsächlech us der Umgäbig.

Für Informazione zu Allergie i üsne einzelne Gricht git Öich üses Personal gärn Uskunft

    • Hase-Läckerei

    • Früsche Blattsalat

      chlin CHF 6.50
      gross CHF 9.50
    • Chrüz u quer Salat

      chlin CHF 10.50
      gross CHF 14.50
    • Blattsalatschüssle

      CHF 15.50

      mit fritierte Pouletstückli

    • Süppli im Weckglas

    • Grasgrüeni Bärlouchsupp mit Nidletupf

      CHF 8.50
    • Spargucremesuppe begleitet vom ne Bärlouch-Toschbrötli

      CHF 9.50
    • Vorspiise

    • Rindstatar mit Whisky, Cognac oder Calvados

      chlin CHF 24.00
      gross CHF 30.00

      mit Toschtbrot u Anke

    • Paschtetli, gfüllt mit ere feine Waudpilzsosse

      CHF 12.50
    • Feini Sache - Chrut u Chabis dürenang

    • Urslä‘s Schwiins-Cordon bleu

      CHF 31.00

      gfüllt mit Schinke u Greyerzerchäs

    • Pintli Hackbrate

      CHF 31.00

      are feine Piuzrahmsosse u Saisongmües

    • Suure Mocke

      CHF 33.00

      u Saisongmües

    • Pintli-Hackfleisch-Burger im ne Brötli vor Zollhus Beckerei

      CHF 19.50

      mit Zibele, Salat u Essiggurke, derzue gits Bärner Frits

    • Zarti Rindsfiletwürfeli

      CHF 43.00

      a re rassige Paprikarahmsosse

    • Panierts Schwiinsschnitzu

      CHF 26.00

      u Saisongmües

    • Zarts Pouletbrüschtli

      CHF 30.00

      gfüllt mit Aprikose u Früschchäs umwicklet vo saftigem Späck

    • Biilage chame useläse:

      Härdöpfuschtock, Bärner Frits, säubergmachte Spätzli oder Risotto