Üs isch wichtig, qualitativ hochstehendi Rohstoff ds verwände. Wenn immer müglich verzichte mir uf Fertigprodukt. Üsi Chuchi isch früsch, saisonal u e grosse Teil vo de Produkt si us dr Umgäbig

Für Informatione zu Allergie beträffend üsne Gricht git öich üses Personal gärn Uskunft.

    • Hase Läckerei

      Frühlingskarte

    • Früsche Blattsalat

      chlin CHF 6.50
      gross CHF 8.50
    • Chrüz u quer Salat

      chlin CHF 8.50
      gross CHF 12.50

       

    • Blattsalatschüssle

      CHF 15.50

      mit fritierte Pouletstückli

    • Süppli im Weckglas

      Frühlingskarte

    • Grasgrüeni Bärlouchsuppe mit Nidletupf

      CHF 8.50
    • Spargucremesuppe

      CHF 9.50

      begleitet vom ne Bärlouch-Toschbrötli

    • Zum Starte

      Frühlingskarte

    • Lauwarme Spargusalat

      CHF 18.50

      mit Rubiger Saiblingfilet dekoriert

    • Nudlenäschtli

      chlin CHF 12.50
      gross CHF 17.50

      mit Bärlouchpesto

    • Rindstatar mit Cognac oder Calvados

      chlin CHF 24.00
      gross CHF 30.00

      Anke u gröschtetem Brot

    • Fleisch im Brot

      Frühlingskarte

    • Pintli-Burger

      CHF 21.50

      Rindfleischburger mit Zibele, Späck, Essiggurke,

      Coleslaw-Salat u Spieguei

    • Chäs-Burger

      CHF 19.50

      Rindfleischburger mit Chäs, Salat, Zibele u Essiggurke

    • Burgerbiilage:

      Zu jedem Burger gits jewils Bärner Frits

    • Aues anderä aus Burger

      Frühlingskarte

    • Chaubsrahmschnitzu mit feiner Morchunidlesosse

      CHF 33.00
    • Urslä’s Cordonbleu

      CHF 31.00

      gfüllt mit Schinke u Greyerzerchäs

    • Zarts Pouletbrüschtli

      CHF 30.00

      gfüllt mit Früschchäs u marinierte Dörrtomate

      aues isch umwicklet mit Rohschinke

    • Schwinssteak

      CHF 31.00

      mit Morchunidlesosse u Früehligsgmües

    • Panierts Schnitzu

      vom Chaub CHF 33.00
      vom Söili CHF 26.00

      mit Früehligsgmües

    • Brätleti Rubiger Saiblingfilet

      CHF 35.00

      am ne Bärlouchsösseli u Früehligsgmües

    • Rindsfilet

      CHF 45.00

      mit Chrüterhube u Früehligsgmües

    • Rindsfiletwürfeli

      CHF 45.00

      am ne rassige Paprikarahmsösseli

    • Biilag chasch wählä:

      Bärner Frits, Nüdeli, Härdöpfustock oder huusgmachti Spätzli

    • Ohni Fleisch

      Frühlingskarte

    • Spargurisotto mit Früehligszibele

      CHF 24.00
    • Panierte Camembert

      CHF 21.50

      mit huusgmachtem Figesänf u chrüz u quer Salat